Este

Julkaisija joulukuu 3rd, 2018 | tekijä Margit Ticklén

0

Kontio muuttaa Vandenberkille

Kahdeksan kuukautta sitten Anna-Julia Kontiolla, 27, oli edessään unelmien työ Team Harmonyn ratsastajana Englannissa. Se johti muun muassa kahteen MC-pistesijaan ja neljän tähden GP-voittoon Rouenissa, Ranskassa vain muutama…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • sosath

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Stable Nova

 • Stall Solbacka

 • HippoSport