Este

Julkaisija joulukuu 3rd, 2018 | tekijä Margit Ticklén

0

Fagerström aloitti Stellarialla: 0-0

Nina Fagerströmin hyppäämisestä Stellarialla (Stolzenberg – Matcho AA) kuluneena viikonloppuna voisi sanoa samaa kuin Noora Forstenin aloituksesta Londinolla (Lordanos – Calypso II). Takamatkalta lähdetään, kirivaihde päällä. Vasta 10…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Nnequestrian

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • sosath

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Stable Nova

 • Stall Solbacka

 • HippoSport