Jalostus

Julkaisija marraskuu 5th, 2018 | tekijä Margit Ticklén

0

FWB ja hannover WFFS-testaavat

Suomalaisen puoliverihevosen rekisterissä jalostusoikeutta 2019 hakevat oriit testataan WFFS-sairauden suhteen. Samoin on päättänyt Saksassa hannoverinhevosyhdistys. Jälkimmäisillä sairauden suhteen tulee myös vanhempien oriiden kohdalle merkintä sitä, onko testattu…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Kilon talli

 • Stable Nova

 • Malmgaard´s Dressage Horses

 • HippoSport

 • Nnequestrian

 • Forsten-Pentti Stables

 • sti-aromaa

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses