Artikkelit

Julkaisija marraskuu 5th, 2018 | tekijä Margit Ticklén

0

6,5 v. Deusserin huippupestistä

Astuessani sisään Lyonin MC-kilpailujen halliin Ranskassa näin ensimmäiseksi esteratsastaja Daniel Deusserin. Deusser ei onnistunut Helsingissä sen enempää MC:ssa kuin GP:ssäkään, mutta heti seuraavana viikonloppuna Veronassa hän voitti…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Kilon talli

 • Stable Nova

 • Stall Solbacka

 • HippoSport

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • sti-aromaa

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses