Este

Julkaisija lokakuu 13th, 2018 | tekijä Margit Ticklén

0

Supernaisten diili Ainossa

Luulin kirjoittavani tänään kaksi-kolmivuotiaista kouluhevosista. Ensimmäinen uutinen Ainosta liittyy kuitenkin estesukuisiin FWB-varsoihin. Mintti Hassinen on myynyt puolet kasvatistaan Comme La Lumièrestä (Comme Prevu – Dinken) myös omaa…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • KK Horses

  • Kilon talli

  • Stable Nova

  • HippoSport

  • Forsten-Pentti Stables

  • sosath

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo