Este

Julkaisija lokakuu 9th, 2018 | tekijä Margit Ticklén

0

Hassan Iber keppien varassa

Hyyppärässä Poolotallia puoli vuotta pyörittänyt Hassan Iber, 26, joutui kuukausi sitten ratsastusonnettomuuteen. Ollessaan vieraalla maneesilla ratsastamassa hänen jalka ja hartia osuivat seinän vieressä olleeseen tukipilariin. Seurauksena olivat…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Forsten-Pentti Stables

  • sosath

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • KK Horses

  • Kilon talli

  • Stable Nova

  • Stall Solbacka

  • HippoSport