Koulu

Julkaisija lokakuu 7th, 2018 | tekijä Margit Ticklén

0

Dambacu valmis 70+-tulokseen

Kouluratsastuksen tähtinimenä HIHS:hun odotettu Emma Kanerva ei ehdi käydä Dambacun (Danone II – Alantas xx) kanssa yhtään valmistelevaa kilpailua hallissa. Kanervan mielestä 11-vuotias Dambacu on kuitenkin osoittautunut…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Forsten-Pentti Stables

 • sosath

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Stable Nova

 • Malmgaard´s Dressage Horses

 • HippoSport

 • Nnequestrian