Este

Julkaisija syyskuu 26th, 2018 | tekijä Margit Ticklén

0

Söderbergin tallille 8 miljoonaa

Nyt puhutaan euroista, ei kruunuista, vaikka kyseessä on Markku Söderbergin Lundissa vetämä, Lundin kunnan omistama ratsastuskoulu. Kuten Horsemail.fi jo vuosi sitten kertoi, kunta on halunnut ratsastuskoulun nykyisen…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Forsten-Pentti Stables

 • sosath

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Stable Nova

 • Stall Solbacka

 • HippoSport

 • Nnequestrian