Artikkelit

Julkaisija syyskuu 26th, 2018 | tekijä Margit Ticklén

0

RGB Ainossa FWB-ratsun satulassa

Tuoreella BP-voittaja Le Petit Amourilla (Cagliostro – Lados) on tänään keskiviikkona illalla kunniatehtävä Ratsastuskeskus Ainossa. Saksasta Ainoon klinikkaa vetämään saapuva esteratsastaja Rolf-Göran Bengtsson (RGB) nimittäin on valinnut…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Forsten-Pentti Stables

  • sosath

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • KK Horses

  • Kilon talli

  • Stable Nova

  • Malmgaard´s Dressage Horses

  • HippoSport