Koulu

Julkaisija syyskuu 16th, 2018 | tekijä Margit Ticklén

0

Ei MM-küriä, Saksa voitti kaiken

Koska Tryonissa, USA:ssa lauantaina illalla lopulta tehtiin päätös jättää MM-kür kokonaan järjestämättä jäävät kilpailujen ainoiksi mitaleiksi joukkuekilpailun ja GP specialin henkilökohtaisen kilpailun mitalit. Tarkoittaa, että MM:ien voittaja…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • sti-aromaa

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Stable Nova

 • Malmgaard´s Dressage Horses

 • HippoSport

 • Nnequestrian

 • Forsten-Pentti Stables