Este

Julkaisija syyskuu 15th, 2018 | tekijä Margit Ticklén

0

… sitten nollasi Chardonnay Nahi

Tulihan se sieltä! FWB-tamma Chardonnay Nahin (Cagliostro – Lados) hyvä päivä nimittäin. Tänään lauantaina Chardonnay Nahi hyppäsi Lanakenissa, Belgiassa nuorten estehevosten pikkufinaalissa nopean nollan ja sijoittui tilalle…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Forsten-Pentti Stables

 • sosath

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Stable Nova

 • Stall Solbacka

 • HippoSport

 • Nnequestrian