Koulu

Julkaisija syyskuu 15th, 2018 | tekijä Margit Ticklén

0

Kouluratsastuksen MM-kür 17.9.

Kouluratsastuksen MM-kilpailut USA:ssa Tryonissa päättävä GP kür -kilpailu on siirretty sunnuntailta 16.9. maanantaille 17.9. Syynä ovat hurrikaani Florencen reunoilla saatavat rankkasateet. Ennakkosuosikkia GP küriin ei tarvitse enää…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Stable Nova

 • Stall Solbacka

 • HippoSport

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • sosath

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli