Artikkelit

Julkaisija syyskuu 15th, 2018 | tekijä Margit Ticklén

0

Antell kokeilee hevosalaa

Tällä kaudella isompaa menestystä ovat nuoremman polven eli ikävuosiltaan 20+/- olevista esteratsastajista saavuttaneet John Antell, Wilma Heikkinen, Henna Vahantila ja Emma Tallberg. Heistä Antell viettää syksyä Hollannissa…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • sosath

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • KK Horses

  • Kilon talli

  • Stable Nova

  • Stall Solbacka

  • HippoSport

  • Forsten-Pentti Stables