Artikkelit

Julkaisija syyskuu 15th, 2018 | tekijä Margit Ticklén

0

Antell kokeilee hevosalaa

Tällä kaudella isompaa menestystä ovat nuoremman polven eli ikävuosiltaan 20+/- olevista esteratsastajista saavuttaneet John Antell, Wilma Heikkinen, Henna Vahantila ja Emma Tallberg. Heistä Antell viettää syksyä Hollannissa…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Stable Nova

 • Stall Solbacka

 • HippoSport

 • Nnequestrian

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • sosath

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli