Este

Julkaisija syyskuu 14th, 2018 | tekijä Margit Ticklén

0

Fagerströmille taas 150-tulos

Nina Fagerström vietti eilen torstaina vapaapäivää Lanakenissa nuorten hevosten MM-kilpailuissa. Myöntäen auliisti kaipaavansa aikaa, jolloin hänellä oli MM-finaalitason hevosia monena vuonna peräkkäin. Tällä hetkellä hänellä ei ole…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • sosath

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Stable Nova

 • Stall Solbacka

 • HippoSport

 • Nnequestrian

 • Forsten-Pentti Stables