Este

Julkaisija syyskuu 14th, 2018 | tekijä Margit Ticklén

0

Ahlmann tulee, Clintrexo ei

Christian Ahlmann nähdään syksyllä Helsingissä. Ahlmannin tekee suomalaisittain mielenkiintoiseksi juuri nyt yhdekdänvuotias ori Clintrexo (Clintissimo Z – Rex Z). Clintrexo on voittanut tällä kaudella sekä Wiesbadenin että…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Stable Nova

 • Malmgaard´s Dressage Horses

 • HippoSport

 • Nnequestrian

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • sosath

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli