Este

Julkaisija syyskuu 14th, 2018 | tekijä Margit Ticklén

0

Ahlmann tulee, Clintrexo ei

Christian Ahlmann nähdään syksyllä Helsingissä. Ahlmannin tekee suomalaisittain mielenkiintoiseksi juuri nyt yhdekdänvuotias ori Clintrexo (Clintissimo Z – Rex Z). Clintrexo on voittanut tällä kaudella sekä Wiesbadenin että…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Forsten-Pentti Stables

  • sosath

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • KK Horses

  • Kilon talli

  • Stable Nova

  • Malmgaard´s Dressage Horses

  • HippoSport