Koulu

Julkaisija syyskuu 12th, 2018 | tekijä Margit Ticklén

0

MM-Tryon: Kanerva GP:ssa 67,52

Emma Kanerva ja 14-vuotias Heartbreaker MZ (His Highness – Espri) ovat saaneet USA:ssa, Tryonissa MM:ien avausohjelmassa Grand prix’ssa prosentit 67,52. Seitsemän tuomarin panelissa korkeimmat pisteet Kanervalle antoi…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Kilon talli

 • Stable Nova

 • Malmgaard´s Dressage Horses

 • HippoSport

 • Nnequestrian

 • Forsten-Pentti Stables

 • sosath

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses