Artikkelit

Julkaisija syyskuu 12th, 2018 | tekijä Margit Ticklén

0

Meet & greet: Vaakku Vaahtera

Useamman kerran oli tullut mieleen, että Kalevi “Vaakku” Vaahteraa pitäisi jututtaa. Niin paljon puhutaan siitä, kuinka hän oli aikaansa edellä rakennuttaessaan Tapiolaan Espooseen yksityisin varoin maneesin 1970…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • sosath

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • KK Horses

  • Kilon talli

  • Stable Nova

  • Malmgaard´s Dressage Horses

  • HippoSport

  • Forsten-Pentti Stables