Koulu

Julkaisija syyskuu 12th, 2018 | tekijä Margit Ticklén

0

Kanerva aloittaa kello 21.18

Kouluratsastuksen Granp prix-ohjelma alkaa tänään keskiviikkona Tryonissa, USA:ssa kello 16 Suomen aikaa. Kilpailussa on mukana eläinlääkärintarkastuksen jälkeen 77 ratsukkoa. Tänään heistä esittää GP:n 38 ensimmäistä – joukossa…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • sti-aromaa

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Stable Nova

 • Stall Solbacka

 • HippoSport

 • Nnequestrian

 • Forsten-Pentti Stables