Este

Julkaisija syyskuu 12th, 2018 | tekijä Margit Ticklén

0

6 v. este-MM:sta kilpailee 274

Käsittämätöntä, mutta totta. Lanakenin nuorten estehevosten MM-kilpailujen lähtölistat paisuvat vuosi vuodelta muhkeammiksi, vaikka FEI jo vuosia sitten totesi, ettei suuri lähtijämäärä tee kilpailuista arvokkaampia. Tällä kertaa viisivuotiaita…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Forsten-Pentti Stables

 • sosath

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Stable Nova

 • Malmgaard´s Dressage Horses

 • HippoSport

 • Nnequestrian