Este

Julkaisija syyskuu 10th, 2018 | tekijä Margit Ticklén

0

Novan kilpailut alkuun 11/2018

Stable Novan tupaantuliaisissa Hyvinkäällä oli lauantaina 8.9. yli 150 vierasta. Heille uudet tallinomistajat Hanna Harjuvaara ja Janne Ruskeeniemi pääsivät kertomaan, että kolmostason estekilpailut jatkuvat tallilla marraskuussa. Sitä…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • sosath

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Stable Nova

 • Stall Solbacka

 • HippoSport

 • Nnequestrian

 • Forsten-Pentti Stables