Artikkelit

Julkaisija heinäkuu 26th, 2018 | tekijä Margit Ticklén

0

Vino ratsu? Ohjasajo voi auttaa

Håkan Wahlmanista ei allekirjoittaneelle yleensä tule mielikuvaa muusta kuin FWB-yhdistyksen puheenjohtajana. Se on luonnollista. Onhan hän hoitanut kyseistä tehtävää yli 24 vuotta. Vielä kauemmin, 1970 -luvun alkupuolelta,…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Kilon talli

 • Stable Nova

 • Malmgaard´s Dressage Horses

 • HippoSport

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • sosath

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses