Este

Julkaisija heinäkuu 20th, 2018 | tekijä Margit Ticklén

0

Kerimaalla Brightonin puolisisar

Henrik-Jan Schuttertilla Hollannissa vuoden työskennellyt Emilia Kerimaa, 29, on saanut käsiinsä mukavan projektin. Kyseessä on Juulia Jyläkseltä SFN-syndikaatin kautta kanadalaisen Tiffany Fosterin tähtihevoseksi myydyn Beegienin (Contendro I…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Kilon talli

 • Stable Nova

 • Stall Solbacka

 • HippoSport

 • Nnequestrian

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • sosath

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses