Este

Julkaisija heinäkuu 20th, 2018 | tekijä Margit Ticklén

0

Jyläs aloitti MM -viimeistelyn

Seitsemän viikkoa ennen Tryonin MM-kilpailujen alkua Juulia Jyläs hyppää MM-hevosellaan Finishing Touch Wareslagella (Quival – Toulon) Zuidvoldessa kahta tähteä. Ori on ollut Rotterdamin viiteen tähteen verrattuna kahdessa…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Stable Nova

 • Stall Solbacka

 • HippoSport

 • Team Sini Finland

 • Nnequestrian

 • Forsten-Pentti Stables

 • sti-aromaa

 • Ruosteen Dressage