Artikkelit

Julkaisija heinäkuu 20th, 2018 | tekijä Margit Ticklén

0

Forsten: “SRL ei vastaa kaikesta”

SRL:n panostus Tryonin MM-kilpailuun on ollut keskusteltavana viimeisen viikon, kun ratsastajille suunnatun tuen osittainen käyttäminen eläinlääkäri- ja valmentajakuluihin tuli julkisuuteen. 13 000 euron ratsastajakohtaisesta panostuksesta vajaa 5000…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Kilon talli

 • Stable Nova

 • Stall Solbacka

 • HippoSport

 • Nnequestrian

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • sti-aromaa

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses