Koulu

Julkaisija heinäkuu 18th, 2018 | tekijä Margit Ticklén

0

Hagren USA:ssa GP-ohjelmassa 70+

Urjalankylästä Heidi Sindan maisemista USA:aan Cesar Parran tallille ponnistanut Merita Hagren, 26, on ratsastanut GP-ohjelman prosentein 71,20. Jo viime kaudella viidettä vuottaan USA:ssa oleva Hagren pääsi lähelle…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Kilon talli

 • Stable Nova

 • Stall Solbacka

 • tilaa horsemail.fi

 • HippoSport

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • sosath

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses