Artikkelit

Julkaisija heinäkuu 12th, 2018 | tekijä Margit Ticklén

0

Latvalan Quasilento Hicksteadiin

Fredrik Jönsson aloitti CSIO5* Falsterbossa kilpailut ottamalla 145-luokassa Luckiella (Verdi – Romantiker) sijan 6./84. Jönsson edustaa Ruotsia, mutta on suomalaisille puolisonsa Piia Panstun kautta “vävy”. Hänen käsistään…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Stable Nova

 • Stall Solbacka

 • HippoSport

 • Nnequestrian

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • sti-aromaa

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli