Artikkelit

Julkaisija heinäkuu 9th, 2018 | tekijä Margit Ticklén

0

Ella on “hitaasti saattaen vaihdettava”

Mitä? Onko Juulia Jyläs myynyt Ellan (Cornet Obolensky – For Feeling)? Tamman, josta vielä huhtikuun aloituksessa sanoi odottavansa erittäin paljon? Jep. Sillä tilanteet muuttuvat ratsastajien taustalla nopeasti.…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Stable Nova

 • Stall Solbacka

 • HippoSport

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • sti-aromaa

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli