Artikkelit

Julkaisija heinäkuu 9th, 2018 | tekijä Margit Ticklén

0

Ella on “hitaasti saattaen vaihdettava”

Mitä? Onko Juulia Jyläs myynyt Ellan (Cornet Obolensky – For Feeling)? Tamman, josta vielä huhtikuun aloituksessa sanoi odottavansa erittäin paljon? Jep. Sillä tilanteet muuttuvat ratsastajien taustalla nopeasti.…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • sosath

  • Team Sini Finland

  • Forsten-Pentti Stables

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • KK Horses

  • Kilon talli

  • HippoSport

  • Wist