Koulu

Julkaisija heinäkuu 8th, 2018 | tekijä Margit Ticklén

0

Pölönen palasi GP-voittajaksi

Laakson ratsastusstadionilla tänään kilpaillun mini-GP-luokan [kolme lähtijää] voitti Nina Pölönen Fandangolla (Fürst Piccolo – Warkant) tuloksella 65,53 prosenttia. Luokan arvioi kolme tuomaria – C:ssä istui Irmeli Summanen.…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Stable Nova

 • Malmgaard´s Dressage Horses

 • HippoSport

 • Nnequestrian

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • sti-aromaa

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli