Este

Julkaisija heinäkuu 7th, 2018 | tekijä Margit Ticklén

0

Suomalaiset estehevoset!

Suomalaisten estehevoskasvattajien tilanne ei näytä tänään huonolta. Ulkomailta tulee sijoitus toisensa jälkeen. Savonlinnan 140 senttimetrin GP-kvaaliluokassa on kuusi hevosta 26:sta meidän omaa aikaansaannosta: ulkomaisiin kantakirjoihin merkityt Baccara…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Stable Nova

 • Malmgaard´s Dressage Horses

 • HippoSport

 • Nnequestrian

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • sti-aromaa

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli