Artikkelit

Julkaisija kesäkuu 28th, 2018 | tekijä Margit Ticklén

0

Tanskan salaisuus: Vibsen

Tänään torstaina alkavat Norjan Drammenissa tositohinoilla ikäluokkaratsastajien PM-kilpailut. Tanska on menestynyt PM:ssä 2010-luvulla hienosti. Esteillä Bo Kristofferssonin, koulupuolela Vibsen Andersenin luoman Talent -systeemin avulla. Andersenista on tullut…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • sosath

  • Team Sini Finland

  • Forsten-Pentti Stables

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • KK Horses

  • Kilon talli

  • HippoSport

  • Wist