Artikkelit

Julkaisija kesäkuu 28th, 2018 | tekijä Margit Ticklén

0

Tanskan salaisuus: Vibsen

Tänään torstaina alkavat Norjan Drammenissa tositohinoilla ikäluokkaratsastajien PM-kilpailut. Tanska on menestynyt PM:ssä 2010-luvulla hienosti. Esteillä Bo Kristofferssonin, koulupuolela Vibsen Andersenin luoman Talent -systeemin avulla. Andersenista on tullut…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Stable Nova

 • Malmgaard´s Dressage Horses

 • tilaa horsemail.fi

 • HippoSport

 • Nnequestrian

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • sti-aromaa

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli