Este

Julkaisija kesäkuu 26th, 2018 | tekijä Margit Ticklén

0

FWB-tamma Secret Hope Linnalle

Antti Linna on ostanut Emma Broändalla kuusi vuotta olleen FWB-tamma Secret Hopen (Heartbeat – Concorde). Secret Hope hyppäsi kuukausi sitten Tanskassa Uggerhalnessa elämänsä ensimmäisen 145-luokan puhtaasti. 140…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Kilon talli

 • Stable Nova

 • Malmgaard´s Dressage Horses

 • HippoSport

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • sti-aromaa

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses