Koulu

Julkaisija kesäkuu 9th, 2018 | tekijä Margit Ticklén

0

Hienoja kouluratsuja heti aamusta!

Ypäjän Finnderbyn kouluratsastusluokat alkoivat tänään aamulla heti hienoilla hevosilla, kun vaativa A-ohjelmassa starttasi jälleen yhteen voittoon yltänyt SM-voittaja Ella Paloheimo ruunalla Wolle Wolkenstein (Wolkenstein II – Buenos…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • sosath

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Stable Nova

 • Stall Solbacka

 • HippoSport