Este

Julkaisija kesäkuu 9th, 2018 | tekijä Margit Ticklén

0

Antell Ypäjällä 0-0, Lunden nurin

Tänään lauantaina 9.6. Ypäjällä hypätään uudistetulla Finnderbyradalla. Mukana on vuoden 2016 voittaja John Antell, mutta ei enää kyseisellä ratsulla. Poissa on myös viime vuoden voittajahevonen Lasdiema (Limbus…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • sosath

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Stable Nova

 • Malmgaard´s Dressage Horses

 • HippoSport