Koulu

Julkaisija toukokuu 11th, 2018 | tekijä Margit Ticklén

0

Lindh veti Norjassa GP:n 68,65

Mitäs tähän sanomaan? Aurinko paistoi Norjan Kristiansandissa tänään. Koko ajan, kun Mikaela Lindh ainoana suomalaisena kouluratsastajana suoritti joukkuePM-mitalit ratkaisseen GP -ohjelman. Tulos 68,65 prosenttia oli hyvä, sillä…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Stable Nova

 • Malmgaard´s Dressage Horses

 • HippoSport

 • Nnequestrian

 • Forsten-Pentti Stables

 • sti-aromaa

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli