Artikkelit

Julkaisija toukokuu 6th, 2018 | tekijä Margit Ticklén

0

Paluumuuttajan näkökulma

Minttu Pulliainen vietti 2012-17 viisi vuotta Saksassa hevosalan ammattilaisena. Vuosi sitten hän palasi Suomeen. Pitämään tallia ja tekemään Master-ratsastuksenopettajan tutkintoa. Yllättyen kapinallisesta reaktiostaan. Pulliainen totesi suomalaisten psyykkaavan…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • sosath

  • Team Sini Finland

  • Forsten-Pentti Stables

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • KK Horses

  • Kilon talli

  • HippoSport

  • Wist