Artikkelit

Julkaisija toukokuu 6th, 2018 | tekijä Margit Ticklén

0

Paluumuuttajan näkökulma

Minttu Pulliainen vietti 2012-17 viisi vuotta Saksassa hevosalan ammattilaisena. Vuosi sitten hän palasi Suomeen. Pitämään tallia ja tekemään Master-ratsastuksenopettajan tutkintoa. Yllättyen kapinallisesta reaktiostaan. Pulliainen totesi suomalaisten psyykkaavan…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Stable Nova

 • Stall Solbacka

 • tilaa horsemail.fi

 • HippoSport

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • sti-aromaa

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli