Este

Julkaisija toukokuu 3rd, 2018 | tekijä Margit Ticklén

0

ER-Horses ja Kontio eri teille

Esa Ranta-Ahon johtama ER- Horses ja esteratsastaja Anna-Julia Kontio ovat päättäneet yhteistyönsä. Kontio on irtisanonut työsuhteensa huhtikuun lopussa ja lähtenyt ER-Horsesin vuokraamalta tallilta Belgiasta. ER-Horsesin toiminta jatkuu…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Kilon talli

 • Stable Nova

 • Malmgaard´s Dressage Horses

 • HippoSport

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • sosath

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses