Este

Julkaisija huhtikuu 26th, 2018 | tekijä Margit Ticklén

0

Fiero Samorinissa 0-0 140 cm

Nina Fagerströmin matka Belgiasta Slovakian Samoriniin tuotti heti 140 -aloitusluokassa hyvän tuloksen, kun ori Fiero (Zirocco Blue – Indoctro) piti tuplanollan. Fagerström kertoo “oikein innostuneensa”, koska hevonen…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Kilon talli

 • Stable Nova

 • Malmgaard´s Dressage Horses

 • HippoSport

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • sosath

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses