Este

Julkaisija huhtikuu 5th, 2018 | tekijä Margit Ticklén

0

Fagerströmille kutsuja 5* kilpailuihin

Nina Fagerströmin nauru kuuluu keskiviikkona 4.4. kauas. Jo maneesin kylkeen Moorselessa, Belgiassa rakennetun kahvion ulkopuolelle. Tarkoittaen, että fiilis juuri ennen kolmen tähden kilpailujen alkua on hyvä. “Mitäs…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Forsten-Pentti Stables

 • sti-aromaa

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Stable Nova

 • Stall Solbacka

 • HippoSport

 • Nnequestrian

 • Team Sini Finland