Este

Julkaisija maaliskuu 31st, 2018 | tekijä Margit Ticklén

0

Madis Morna palaa kilpailuihin

Kaikessa hiljaisuudessa, mutta päättäväisesti. Näin kuvailee Jokelassa tallia pitävä Madis Morna, 26, kilpailukauden 2018 aloitustaan. Se tapahtui Ainossa Järvenpääsää kuun alussa. Ja miksi siitä täytyy erikseen puhua?…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Kilon talli

 • Stable Nova

 • Malmgaard´s Dressage Horses

 • HippoSport

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • sosath

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses