Este

Julkaisija maaliskuu 31st, 2018 | tekijä Margit Ticklén

0

Aki Hannula palaa Suomeen

Ypäjän kansallisissa esteratsastuskilpailuissa odotti tänään yllätys. Paikalla oli kuusi vuotta Saksassa vaikuttanut Aki Hannula. Hannula kertoi palaavansa toukokuun alusta Suomeen. Hänen tukikohtanaan toimii sen jälkeen Aisa Aarnio-Wihurin…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Forsten-Pentti Stables

 • sosath

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Stable Nova

 • Malmgaard´s Dressage Horses

 • HippoSport

 • Nnequestrian

 • Team Sini Finland