Artikkelit

Julkaisija maaliskuu 22nd, 2018 | tekijä Margit Ticklén

0

Arguksella 30 suomalaisten hevosta

Paul Argus, 34, voitti Ainon Ratsastuskeskuksen CSI* GP:n sunnuntaina Liisa Lähdesmäen kasvattamalla Renessinillä (Laurissin – tunt.). Se ei ollut sikäli yllätys, että jo ensimmäisellä kilpailumatkallaan Suomen GP-sarjassa…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • sosath

  • Team Sini Finland

  • Forsten-Pentti Stables

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • KK Horses

  • Kilon talli

  • HippoSport

  • Wist