Este

Julkaisija maaliskuu 18th, 2018 | tekijä Margit Ticklén

0

Mitä kuuluu, Emppu Kerimaa?

Hauska tappa vanha tuttu! Espanjan Olivassa törmään yllättäen Emilia “Emppu” Kerimaahan. Joka on viihtynyt nyt vuoden ratsuttajana Hendrik-Jan Schuttertin tallilla Hollannissa. Kilpailematta suurensuuria luokkia, mutta olemalla mukavassa…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Forsten-Pentti Stables

 • sti-aromaa

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Stable Nova

 • Stall Solbacka

 • HippoSport

 • Nnequestrian

 • Team Sini Finland