Este

Julkaisija maaliskuu 16th, 2018 | tekijä Margit Ticklén

0

Kontiolle kaikki uutta Olivassa

Ensimmäistä kertaa pidemmällä kilpailureissulla Espanjan keväässä. Ensimmäistä kertaa ulkokentillä nykyisten ykköshevosten – Lorenzo, Cooper, Contella – kanssa. Ensimmäistä kertaa ylipäänsä kilpailuissa uuden Chacco’s Girlin (Chaccomo – Silvio…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Forsten-Pentti Stables

 • sosath

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Stable Nova

 • Stall Solbacka

 • tilaa horsemail.fi

 • HippoSport

 • Nnequestrian

 • Team Sini Finland