Jalostus

Julkaisija maaliskuu 16th, 2018 | tekijä Margit Ticklén

0

FWB-oripäivien nimilista 16.3.

Vajaan kuukauden kuluttua Ypäjällä pidettävien FWB-oripäivien orinimet alkavat olla selvillä. Kiinnostava lisä edelliseen listaukseen [16.2.] on Sammaliston tallin kolmivuotias kouluori Freemann (Finest – Diamond Hit). Kaikkiaan listalla…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Forsten-Pentti Stables

 • sosath

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Stable Nova

 • Malmgaard´s Dressage Horses

 • HippoSport

 • Team Sini Finland