Koulu

Julkaisija maaliskuu 11th, 2018 | tekijä Margit Ticklén

0

Avemmon uusi koti Espanjassa

Ainossa Järvenpäässä tänään ratsastettavassa kouluratsastuksen halli-GP:ssa voisi hyvin olla ainakin yksi ratsu enemmän – Susanna Hyypiän Avemmo (Ferro – Flemmingh). Hyypiä on kuitenkin päättänyt ottaa ratsastusharrastuksestaan uudenlaisen…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Forsten-Pentti Stables

 • sosath

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Stable Nova

 • Stall Solbacka

 • HippoSport

 • Nnequestrian

 • Team Sini Finland