Koulu

Julkaisija maaliskuu 9th, 2018 | tekijä Margit Ticklén

0

Herning: Ei GP:ta Anna Blomgrenille

Hevosurheilua, hevosurheilua. Anna Blomgrenin ja Torveslettens Quattron (Quaterback – Carano) vuoron tullessa tänään aamulla Herningissä he kävelivät rauhassa verryttelyalueella. Valmentaja Patrik Kittel tyytyi nostamaan hartioitaan: “Hevonen kompuroi…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Forsten-Pentti Stables

 • sti-aromaa

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Stable Nova

 • Stall Solbacka

 • HippoSport

 • Nnequestrian

 • Team Sini Finland