Koulu

Julkaisija maaliskuu 9th, 2018 | tekijä Margit Ticklén

0

Anne pikana Tanskasta Ainoon

Kuka menee yhtä lujaa kuin allekirjoittanut pitkin Herningin Messukeskuksen käytäviä, kun samaan aikaan kilpaillaan GP:ta ja yhdessä hallissa ja esitettään kolmivuotiaita toisessa? Anne Nuutinen, Ratsastuskeskus Ainon ratsastuksenopettaja…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Forsten-Pentti Stables

 • sti-aromaa

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Stable Nova

 • Stall Solbacka

 • HippoSport

 • Wist

 • Team Sini Finland