Este

Julkaisija helmikuu 16th, 2018 | tekijä Margit Ticklén

0

Sanne Thijssenin, 19, outo tilanne

Tällä viikolla tulleista epämukavista uutisista liittyen esteratsastukseen on useimmille varmasti isoin Kent Farringtonin loukkaantuminen. FEI:n maailmanrankingia lähes vuoden putkeen johtanut Farrington on murtanut jalkansa pudottuaan satulasta Wellingtonissa.…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Forsten-Pentti Stables

 • sosath

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Stable Nova

 • Malmgaard´s Dressage Horses

 • HippoSport

 • Wist

 • Team Sini Finland