Artikkelit

Julkaisija helmikuu 15th, 2018 | tekijä Margit Ticklén

0

“Aromaan tähdet” Sosathin show’ssa

Niklas ja Laura Aromaa tulivat lauantaina 10.2. eri reittejä Vechtaan Hof Sosathin oriesittelyyn. Syynä oli Sosathien toive saada näytökseen mukaan Niklas Aromaalla loppusyksystä 2017 ratsastettavana olleet 7-8…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Kilon talli

  • Stable Nova

  • HippoSport

  • Forsten-Pentti Stables

  • sosath

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • KK Horses