Este

Julkaisija helmikuu 9th, 2018 | tekijä Margit Ticklén

0

Liukkonen 140-aikaluokan kakkonen

Olisiko käsissä alku isommallekin menestystarinalle? Satu Liukkonen hyppäsi tänään Boråsissa Ruotsissa 140-aikaluokan kakkoseksi tammalla Zauberin (Lancer II – Contender). Luokassa lähti 72 ratsukkoa. Liukkosen taakse jäivät muun…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Forsten-Pentti Stables

 • sti-aromaa

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Stable Nova

 • Malmgaard´s Dressage Horses

 • HippoSport

 • Team Sini Finland